nieuws

Vierde hotel Jaap Venendaal open

Hotel

Jaap Venendaal, exploitant van Hotel de Wageninsche Berg, Hof van Wageningen en hotel Frerikshof in Winterswijk, heeft een nieuwe hotel. Het voormalig PTC+ hostel in Ede is verbouwd tot een drie sterren hotel en heeft recent haar deuren geopend.

Vierde hotel Jaap Venendaal open

Het voormalige hostel – dat al een tijdje buiten gebruik was – is flink onder handen genomen. Zo zijn alle kamers gestript en voorzien van een eigen natte cel; de badkamers waren centraal op de gang gelegen.

Jaap Venendaal wil het hotel ook gebruiken als leerbedrijf. Hier kunnen leerlingen van Het Streek (vmbo), ROC A12 (mbo) en Groenhorst College (vmbo en mbo) en de Christelijke Hogeschool Ede werken en praktijkervaring opdoen.

Het hotel heeft 48 kamers en is verbonden aan Praktijkopleider PTC+, maar het hotel is daarnaast ook bestemd voor niet-cursisten. Naast de 48 kamers heeft het hotel een bar, drie zalen en gaat binnenkort het a la carte restaurant EatCetera open. Bij EatCetera, ook in Wageningen gevestigd, kost een drie gangen a la carte diner altijd 25,00 euro.

De eerste gasten zijn eind november verwelkomd, allemaal nog cursisten van PTC. ‘Nu ook bekend is wat er met het restaurant gaat gebeuren, gaan we ook gasten van buiten werven,’ aldus salesmanager Nathalie van der Molen. De general manager van het PTC hotel is Sonja Christiaanse.

Reageer op dit artikel