nieuws

Vijfsterrenhotel Riu Palace Aruba open

Hotel

Aruba is een nieuw, imposant hotel rijker. Het Riu Palace Aruba heeft haar deuren officieel geopend. Het vijfsterrenhotel is gelegen aan het bekende Palm Beach op het zonnige eiland.

Vijfsterrenhotel Riu Palace Aruba open

De architectuur van het gebouw zorgt voor een opvallende verschijning langs het witte Arubaanse strand. De drie gebouwen met hun torentjes en koepels doen denken aan een paleis uit het sprookje Duizend-en-één-nacht, meldt TourPRess.nl.

Het hotelcomplex telt vijf restaurants: steakhouse Nautilus, restaurant Don Nicolás, fusionrestaurant Krystal, het Japanse restaurant Sayri en een Italiaans specialiteitenrestaurant genaamd Milano.

Eigenaar RIU van Riu Palace Aruba verwacht te profiteren van een sterke toename van het aantal toeristen naar Aruba. Deze verwachting komt mede door de wekelijkse vluchten van ArkeFly van Nederland naar Aruba. Verder bezoeken steeds meer toeristen uit Duitsland en België het Nederlandse eiland.

Reageer op dit artikel