nieuws

Vinkeles schenkt eerste fles goede doelen water

Hotel

Restaurant Vinkeles in hotel The Dylan in Amsterdam schenkt morgen de eerste glazen fles Earth Water. De fles is verkrijgbaar in twee varianten, still en sparkling. Earth Water verkoopt zuiver mineraalwater waarvan 100 procent van de nettowinst naar UNHCR (United Nations High Commissioner for Refugees) gaat.

Vinkeles schenkt eerste fles goede doelen water

The Dylan is de eerste officiële horeca gelegenheid die de nieuwe Earth Water flessen zal aanbieden in hun restaurants. Vanaf dinsdag volgen 100 toprestaurants waaronder Umoja, Puur, Stout en De Ondeugd in Amsterdam, Villa Ruimzicht in Doetinchem, Ville Copera in Tolkamer, De Livrei in Maastricht en Groenland in Driebergen.

René Bornmann General Manager van The Dylan Amsterdam. ‘In de internationale hotelindustrie zijn wij omgeven door luxe producten en staan we er maar zelden bij stil dat een product zoals water voor velen vaak niet aanwezig is. Door middel van Earth Water te schenken in ons hotel kunnen wij op een mooie en eenvoudige manier bijdragen aan de doelstelling van UNHCR.

Reageer op dit artikel