nieuws

Virtueel hotelkamers kijken via Room77.com

Hotel

De nieuwe website Room77.com bevat al bijna een half miljoen hotelkamers. Via de website kunnen potentiële gasten vooraf in een virtuele omgeving de hotelkamer en het uitzicht bekijken. Room77.com maakt onder andere gebruik van Google Maps en Streetview.

Virtueel hotelkamers kijken via Room77.com

De website is op dit moment vooral actief in de VS. De in februari 2011 gelanceerde site telt momenteel 460.000 hotelkamers verdeeld over achttien steden waaronder New York, Los Angeles, Honolulu en Seattle.

Het idee is dat via de site en een app voor de mobiele telefoon gasten of potentiële gasten vooraf de hotelkamers kunnen bekijken. Dit aan de hand van een plattegrond van het hotel. Gasten kunnen zowel de kamers als het uitzicht van de kamers bekijken. Room77.com combineert gegevens van het hotel met diverse online diensten zoals Google Maps een Streetview.

Inmiddels staan ook enkele Amsterdamse hotels in de database. Bij het selecteren van een Nederlands hotel is er nog geen aanvullende informatie bekend. Wanneer deze informatie komt, is niet bekend.

Reageer op dit artikel