nieuws

Visionvilla ook op andere parken van Landal

Hotel

Landal GreenParks gaat de vorig jaar geopende speciale bungalow voor mensen met een visuele beperking, de Visionvilla, ook op andere parken bouwen. Landal Hoog Vaals in Zuid-Limburg staat als eerste op het programma, gevolgd door de kustlocatie.

Visionvilla ook op andere parken van Landal

Visionvilla werd vorig jaar geopend op Landal Landgoed ’t Loo. De reacties van gasten zijn volgens Landal-directeur Bas Hoogland dermate positief dat er meer van deze speciale bungalows komen.

Hoewel de Visionvilla primair is ontworpen voor gasten met een visuele beperking, is hij ook geschikt voor andere doelgroepen die meer comfort wensen of aangepaste faciliteiten willen.

Bij de inrichting van de Visionvilla is onder andere rekening gehouden met contrasten. Er is een geavanceerd verlichtingssysteem en aangepaste apparatuur. De tuin is afgehekt voor eventuele hulphonden.

De bungalow is voorzien van dimbare verlichtingsarmaturen, grote flatscreentelevisie en eenvoudig bedienbare radio. De alarmklok heeft een groot display en is uitgevoerd met contrasterende bedieningsknoppen, volumeschakelaar en spraakknop. Het gasfornuis is voorzien van thermokoppel, deze sluit de gastoevoer wanneer het vuur gedoofd is.

Reageer op dit artikel