nieuws

Vliegende start voor ledensite Travelexclusive.com

Hotel

Het eind vorig jaar gestarte Travelexclusive.com telt inmiddels meer dan 20.000 leden. De site biedt luxe hotelovernachtingen met korting aan en is alleen te boeken voor leden. Lid worden van Travelexclusive.com kan alleen op uitnodiging.

Vliegende start voor ledensite Travelexclusive.com

Travelexclusive.com werkt inmiddels samen met zestig hotels. Ze geven twee aanbiedingen per week aan leden, die alleen toegang tot de site hebben op uitnodiging.

‘Gratis lid worden kan alleen op uitnodiging, bijvoorbeeld via bedrijven waarmee samenwerken. De site is in november 2010 van start gegaan en is nu de 20.000 leden gepasseerd. Doel is om in 2011 meer dan 200.000 leden te hebben en meer aanbiedingen per week te doen’, aldus mede-oprichter Dorrie Heemskerk in weekblad Elsevier.

Heemskerk stelt dat Travelexclusive.com de eerste site in zijn soort is in Nederland. Heemskerk: ‘We hebben het idee voor de site afgekeken van het Franse bedrijf Voyage Prive. Deze site heeft al miljoenen leden en dat werkt prima. Zolang het maar een strikt andersoortig verkoopkanaal is dan een gewoon reisbureau’.

Reageer op dit artikel