nieuws

Voetbalexpositie in Hotel Lumen in Zwolle

Hotel

Hotel Lumen in Zwolle wil scoren met voetbalhelden. Het hotel in het stadioncomplex van Zwolle, waar ook FC Zwolle zijn thuiswedstrijden speelt, gaat een expositie houden over nationale en internationale voetbalhelden.

Voetbalexpositie in Hotel Lumen in Zwolle

In het hotel komen onder andere shirts en tekeningen te hangen van voormalige topvoetballers. Zo zijn er de shirts van onder meer Zinedine Zidane, David Beckman en Frans Beckenbauer te zien. Daarnaast zijn er tekeningen van Johan Cruyff, Leo Beenhakker en Beb Backhuys.

De shirts en tekeningen komen uit een collectie van een liefhebber die ze in bruikleen heeft gegeven aan het hotel. Voormalig international Jaap Stam zal de expoistie Voetbalhelden op 4 november openen in Hotel Lumen.

Reageer op dit artikel