nieuws

VOL laat student dagje meedraaien in de top

Hotel

Studenten van de hoge hotelscholen krijgen 5 juni de kans een dag als personal assistent mee te lopen met succesvolle zakenmannen en –vrouwen. De PA-Day is een initiatief van de vereniging van afgestudeerden van de hoge hotelscholen, de VOL. De VOL vindt het belangrijk dat studenten zich al in een vroeg stadium een beeld vormen van het werken op directieniveau.

VOL laat student dagje meedraaien in de top

De PA-Day is al een paar jaar een enorm succes. VOL-leden richten deze dag speciaal in voor de komst van de personal assistant. ‘Dit is overigens geen eis. Het belangrijkste doel van deze dag is om het gat tussen bedrijfsleven en onderwijs te verkleinen en studenten te introduceren in de zakenwereld’, zegt Ilse van Dongen namens de organisatie.

In voorgaande jaren hebben studenten meegewerkt en mee-vergaderd. Van Dongen: ‘Veel leden hebben een rondleiding door het bedrijf georganiseerd, de studenten met verschillende afdelingen laten meelopen of speciaal alle afspraken naar deze dag verzet.’

Studenten en ondernemers/managers (mits lid van de VOLM) kunnen zich per mail aanmelden voor de PA-Day: info@paday.nl

Reageer op dit artikel