nieuws

Voormalig gemeentehuis wordt hotel

Hotel

Het oude gemeentehuis van het Zeeuwse Sint Maartensdijk wordt waarschijnlijk een hotel-restaurant. Projectontwikkelaar Egbert Gorter van eigenaar de Nieuwenhuis Groep heeft in ieder geval vergevorderde plannen in die richting. Nu moet alleen nog een geschikte uitbater gevonden worden.

Voormalig gemeentehuis wordt hotel

Er worden inmiddels gesprekken gevoerd met mogelijke exploitanten, maar als geen geschikte uitbater gevonden wordt, zoekt hij een andere invulling voor het historische pand, zegt Gorter in BN/De Stem. ‘we willen er wel zeker van zijn dat de uitbater er geen zooitje van maakt.’

In het voormalige gemeentehuis moeten tien tot vijftien kamers en een restaurant komen. Ook is plek voor zo’n vijftien appartementen, dat die er komen is zeker.

In maart wordt begonnen met de sloopwerkzaamheden in het pand, en voor de zomer moeten de appartementen opgeleverd zijn.

Reageer op dit artikel