nieuws

Voormalige restaurateurs runnen top B&B

Hotel

De voorheen zeer succesvolle restaurateurs Yvonne Savert en Carl Schuurs zijn nu toppers met een Bed & Breakfast in Zuid-Frankrijk. Hun Bastide de la Savert bij het dorpje Gordes werd verkozen tot beste (B&B) in de regio PACA Provence-Alpes-Côte d’Azur.

Voormalige restaurateurs runnen top B&B

Eerder was het stel eigenaar van La ViIette in Rotterdam. Destijds gelauwerd door Michelin met een ster. Die raakte het restaurant vorig jaar overigens weer kwijt. Ook behaalde La Vilette eens plaats 3 in de Lekker-gids.

Savert en Schuurs vertrokken vijf jaar geleden uit Rotterdam en zetten hun successen voort in de wereld van bed & breakfast. Tijdens de internationale B&B Beurs in de Expo in Brussel wonnen ze onlangs een aansprekende prijs.

Hun zogeheten Chambres d’Hôtes werd voor het 2e jaar op rij verkozen als winnaar in de regio PACA Provence-Alpes-Côte d’Azur.

Reageer op dit artikel