nieuws

Vrouw dood gevonden in Brussels hotel

Hotel

Een Belgische vrouw van middelbare leeftijd is dood aangetroffen in het Sheraton hotel in de Brusselse gemeente Sint-Joost-ten-Node. Volgens de autoriteiten gaat het om een verdacht overlijden, mogelijk om een misdrijf.

Vrouw dood gevonden in Brussels hotel

De vrouw was zaterdagavond met haar partner uitgegaan in Brussel en het koppel had nadien een kamer geboekt in het Sheraton-hotel. Toen de man zondagochtend wakker werd, trof hij de vrouw levenloos aan.

Het gerechtelijk lab en een forensisch arts kwamen ter plaatse en stelden een verdacht overlijden vast. Waarschijnlijk is de vrouw omgekomen door een overdosis medicijnen. Of het om een ongeluk of een opzettelijke daad gaat, is nog niet duidelijk, meldt Het Laatste Nieuws.

Vorige week nog overleed een vrouw in een Antwerps hotel onder verdachte omstandigheden.

Zie ook:

Reageer op dit artikel