nieuws

Waldorf-Astoria aangeklaagd wegens bedwants

Hotel

Een vrouw uit de Amerikaanse staat Michigan heeft donderdag het chique Waldorf-Astoria hotel in New York aangeklaagd, omdat zij en haar man bedwantsen uit het hotel mee naar huis hebben genomen. Dat meldden Amerikaanse media.

Waldorf-Astoria aangeklaagd wegens bedwants

Het huis van het echtpaar moest ontsmet worden toen bleek dat de bedwants na een verblijf in het Waldorf-Astoria mee naar Michigan was verhuisd. Het stel eist een financiële vergoeding van het prestigieuze hotel. Het Waldorf-Astoria ontkent echter dat er bedwantsen in de hotelkamer van het echtpaar zijn gevonden.

De bedwantsen eten het liefst menselijk bloed. De beten van de luizen veroorzaken rode bulten die flink kunnen jeuken. New York heeft al langer te kampen met een plaag van de beestjes. In de zomer van 2010 drongen de bedwantsen door tot het hoofdkwartier van de Verenigde Naties in het oosten van Manhattan.

Reageer op dit artikel