nieuws

Watermassagebad wint Columbus Trofee

Hotel

Roel de Kanter en Eduard Kelderhuis van Spa Lifestyle Group hebben op maandag 21 januari de Columbus Trofee in de wacht gesleept. Tijdens het openingsprogramma van de BBB/EFFF in het MECC in Maastricht kregen ze de aanmoedigingsprijs voor jonge ondernemers.

Watermassagebad wint Columbus Trofee

Naast een wisselbokaal gingen ze met €25,000 naar huis. Vooral de eigen visie op ondernemerschap en de maatschappij heeft volgens jury-voorzitter Robert Melaard de doorslag gegeven om de onderscheiding aan de twee jonge ondernemers van Spa Lifestyle Group toe te kennen.

Hun concept bestaat uit mobiele spacapsules waarin mensen –met de kleren aan- een watermassage ondergaan om zich te ontspannen. ‘We staan nu op beurzen en congressen maar we gaan nu ook de kantorenmarkt op’, liet Eduard Kelderhuis weten.

Het was de vijfde keer dat de Columbus Trofee is uitgereikt. Naast Spa Lifestyle Group waren er nog vier genomineerden: Elevation (mixdrankje), Dolce Far Tutto (traning en consulting), Noodles Enzo (dagvers noodleconcept) en Happen en Trappen.nl (culinaire fietstochten).

Reageer op dit artikel