nieuws

Webboekingen Landal 75% gestegen

Hotel

Bungalowgigant Landal GreenParks meldt een forse groei van het aantal internetboekingen. In 2006 nam het aantal online reserveringen toe met 75 procent. Op dit moment gaat al 36 procent van de boekingen via internet.

Webboekingen Landal 75% gestegen

Met 7.5 miljoen bezoekers (5,1 miljoen in 2005) is www.landal.nl één van de bestbezochte reissites in Nederland. Landal maakte vanochtend z’n jaarcijfers over 2006 bekend. Mede door investeringen en kwaliteitsverbeteringen wist het bedrijf l het afgelopen jaar een omzetstijging van 11 procent te realiseren en kon het marktaandeel, in een stabiele markt, verder worden vergroot.

Verhuur

De omzet steeg in van 199 miljoen euro in 2005 naar 221 miljoen euro. ‘We hebben een succesvol jaar achter de rug. Niet alleen nam de omzet uit de verhuur toe, ook de gastenbestedingen op de parken zijn gestegen’, aldus algemeen directeur Thomas Heerkens.

Zwitserland

In 2007 wordt opnieuw ruim 10 miljoen euro gepompt in verbetering en uitbreiding van bungalows. Er komen nieuwe parken bij, in Nederland, Duitsland en voor het eerst in Zwitserland. Heerkens verwacht voor dit jaar verdere omzetgroei. Het aantal vooruitboekingen voor 2007 ligt nu al 15 procent hoger dan in januari 2006.

Zie ook:

Wintersportexpansie voor Landal (aug, 2006)

Webboekingen Landal 75 procent gestegen

Reageer op dit artikel