nieuws

Website voor gratis en commissievrij boeken

Hotel

Èlegchos heeft een sneak preview gelanceerd van de boekingssite Bookingsquare.com. Volgens het bedrijf ‘de eerste gratis en commissievrije boekingssite en benchmark voor gastvrijheidsbeleving’.

Website voor gratis en commissievrij boeken

Met de voorpublicatie willen de initiatiefnemers hoteliers de gelegenheid bieden hun aanbod te presenteren, zo schrijft Èlegchos in een persbericht.

1 oktober

Op 1 oktober moet de site dan online gaan. ‘Vanaf die datum kunnen consumenten hier wereldwijd overnachtingen boeken. Met het geavanceerde reserveringssysteem Bookingsquare OPEN boeken gasten gratis hun overnachtingen in hotels, appartementen, bed&breakfasts en andere overnachtingsfaciliteiten over de hele wereld.’

Kosteloos

‘Ook voor de hospitality-aanbieder is gebruik van het systeem helemaal kosteloos’, vervolgen de initiatiefnemers. Hoteliers kunnen op de site zelf de kamerprijs bepalen en mogen ook de formulering van hun aanbod voor hun rekening nemen. ‘Verder heeft hij direct contact met de gast en bespaart hij geld aan commissies.’

Premium-versie

Natuurlijk willen de site-eigenaren ook geld verdienen. Vandaar dat ze naast Bookingsquare OPEN ook Bookingsquare PREMIUM aanbieden. Een site waar voor extra functies en dienst voor moet worden betaald.

Intelligent systeem

Volgens de ontwikkelaars maakt de uitgebreidere versie gebruik van een ‘intelligent systeem dat is gebaseerd op geavanceerde semantische (woord- en zins-)analyses. Daarmee kunnen de hoteliers de gastvrijheidsbeleving van hun gasten vastleggen en analyseren.’ Ook schermt Èlegchos met actuele overzichten van gastervaringen op internet en sociale media.

Reageer op dit artikel