nieuws

Weer franchiser weg bij Golden Tulip

Hotel

Weer verlaat een franchiser Golder Tulip. Naar aanleiding van het faillissement van Golden Tulip World Wide Hotels Ltd. heeft Golden Tulip Parkhotel in Bergen op Zoom besloten om geen deel meer uit te willen maken van de franchise-organisatie van Golden Tulip.

Weer franchiser weg bij Golden Tulip

Dat laat het Brabantse hotel weten. Tevens zal de naam van het hotel worden gewijzigd in Stadsparkhotel te Bergen op Zoom.

Golden Tulip Parkhotel te Bergen op Zoom is een zelfstandige franchisenemer en wordt financieel niet getroffen door het faillissement van Golden Tulip.

‘Hoewel we de beslissing betreuren, zien we ons genoodzaakt om verder te gaan zonder Golden Tulip’, aldus directeur Harko Everts. ‘Het negatieve beeld wat een faillissement nu éénmaal oproept past helaas niet bij de plannen en ontwikkelingen van ons hotel’.

De uitbreidingsplannen van het Stadsparkhotel zullen onverminderd worden voortgezet. De uitbouw van 51 kamers naar een totaal van 86 kamers en ontwikkeling van wellness-activiteiten zal medio 2010 gereed zijn.

Eerder liet het Bel Air Hotel in Den Haag weten van Golden Tulip af te willen. Bel Air Hotel stapt over naar Worldhotels. Daarop meldde Worldhotels dat nog drie franchisehotels van Golden Tulip deze weg zullen volgen. Wie dat zijn, is niet bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel