nieuws

Weer twee aanwinsten voor Fletcher

Hotel

Fletcher Hotels neemt Hotel Witte Huis in Soest en Resort Spaarnwoude nabij Amsterdam over. Dat maakt de snelgroeiende hotelketen bekend. De laatste weken is Fletcher nadrukkelijk actief op de overnamemarkt.

Weer twee aanwinsten voor Fletcher

Hotel-Restaurant Het Witte Huis in Soest wordt per 1 maart overgenomen. Hiermee komt een einde aan een lange weg van verschillende uitbaters, opvang voor asielzoekers en huisvesting voor Oost-Europese arbeiders.

Het hotel zal onder Fletcher een metamorfose ondergaan en naar verwachting na de zomer weer open gaan als Fletcher Hotel Het Witte Huis. Het gehele gebouw en de terreinen worden gerenoveerd.

Het hotel is nu gesloten. Voor de werkgelegenheid in de regio is het goed, want de verwachting is dat er zo’n 40 personeelsleden werkzaam zullen gaan zijn, zo laat ceo Rob Hermans van Fletcher Hotels weten.

Op 20 maart wordt de sleutel van Resort Spaarnwoude overhandigd aan Fletcher. Ook het aangrenzende outdoorcentrum De Geus komt in handen van Fletcher. Fletcher spreekt van een mooie aanwinst.

Het viersterrenresort omvat nu nog 33 hotelkamers, twee feestzalen, zes multifunctionele vergaderzalen, een beautycentrum met behandelkamers en zwembar en wellness. Het naastgelegen outdoorcentrum bevat een scala aan recreatiemogelijkheden voor bedrijven en scholen.

Na 20 jaar exploitatie door Camp & Temme, vertegenwoordigd door Theo Edam en Tineke Wittenaar, komt het bedrijf in handen van Fletcher. ‘De overname door Fletcher Hotels is goed voor het personeel, de gasten en werkgelegenheid’, aldus Edam, die voorlopig eigenaar blijft van het onroerend goed.

Rob Hermans, ceo van Fletcher Hotels, over de overname: ‘Fletcher Resort Spaarnwoude sluit aan op onthaasten en recreëren in eigen land. In dit segment willen we nummer één worden’.

Reageer op dit artikel