nieuws

Weinig animo voor Oranjecamping in safaripark

Hotel

Er is weinig animo voor de Oranjecamping die safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek wilde inrichten tijdens het WK Voetbal. Het park heeft tot dusver enkele tientallen boekingen binnen terwijl was gerekend op honderden en mogelijk duizenden gasten. Een woordvoerder heeft dat donderdag gezegd.

Weinig animo voor Oranjecamping in safaripark

Het idee was dat kampeerders de wedstrijden van het Nederlands elftal rechtstreeks op een groot scherm zouden volgen, met net als in organisatieland Zuid-Afrika het gebrul van leeuwen op de achtergrond. Mensen die hebben geboekt kunnen de duels nog steeds bekijken maar de feestavonden en het amusement zijn geschrapt.

Het park wijt de tegenvallende animo aan het grote aantal mogelijkheden die voetballiefhebbers hebben om Oranje samen te gaan kijken. Er zijn bijvoorbeeld grote commerciële evenementen gepland in de ArenA, het Philips Stadion en in de Amsterdamse RAI.

Mensen die een speciaal arrangement hadden geboekt voor de Oranjecamping in Hilvarenbeek kunnen eventueel kosteloos annuleren.

Reageer op dit artikel