nieuws

Wens Golden Tulip in Noordwijk in vervulling

Hotel

Het is Golden Tulip gelukt een hotel te exploiteren in Noordwijk. De keten heeft in Noordwijk hotel De Duinen overgenomen en omgedoopt tot Golden Tulip De Duinen. De jongste aanwinst gaat direct op de schop.

Wens Golden Tulip in Noordwijk in vervulling

Ceo Hans Kennedie laat weten al enige tijd te azen op een hotel in Noordwijk. ‘Het staat al geruime tijd op ons wensenlijstje een hotel in Noordwijk toe te voegen aan ons portfolie. We zijn er erg blij mee hotel De Duinen te mogen verwelkomen binnen onze groep. Het hotel wordt uitgebreid en blijft een unieke congreslocatie aan de kust’.

Golden Tulip De Duinen ligt pal achter de duinen van de bekende badplaats Noordwijk. Het hotel telt momenteel 41 hotelkamers en richt zich op zowel de zakelijke als particuliere gast.

Direct na de overname kondigt Golden Tulip uitbreidingsplannen aan. Zo gaat het aantal kamers van 41 naar 71. Deze uitbreiding moet 1 april 2008 klaar zijn. Recent is het hotel nog gerenoveerd.

Golden Tulip heeft momenteel 81 hotels in Nederland onder franchise en management, met meer dan 7500 kamers in 57 steden. Wereldwijd heeft het merk meer dan 81.000 hotelkamers in exploitatie. Golden Tulip is actief in meer dan vijftig landen.

Zie ook

Reageer op dit artikel