nieuws

Westin wordt Manhattan Hotel Rotterdam

Hotel

Hotel The Westin in Rotterdam heet vanaf 30 december The Manhattan Hotel Rotterdam. Het hotel maakt zich los van Starwood Hotels & Resorts en gaat zelfstandig verder. Eigenaar Tower Hotel Rotterdam neemt zelf de exploitatie voor haar rekening.

Westin wordt Manhattan Hotel Rotterdam

Eerder liet Hotel Manager Alex van Gastel aan MissetHoreca.nl weten: ‘Bij de opening van het hotel in 2000 is een managementcontract gesloten met Starwood Hotels & Resorts voor de duur van tien jaar. Dit contract loopt eind dit jaar af en de eigenaar van het hotel – Tower Hotel Rotterdam bv – heeft besloten dit niet te verlengen maar zelfstandig verder te gaan.’

Topman van Tower Hotel Rotterdam is de Britt Peter Fielding. Hij bevestigt de eerdere berichten dat het hotel de vijf sterren behoudt. Bill Cross komt tijdelijk uit Londen over als managing directeur van Tower Hotel Rotterdam. Alex van Gastel: ‘Hij wordt ons aanspreekpunt richting de eigenaar. De dagelijkse leiding van het hotel blijft bij mij.’

Als onderdeel van de veranderingen krijgt de begane grond met lobby en receptie van The Westin een upgrade. Ook worden alle menu’s in het hotel vernieuwd.

De koerswijziging heeft voor het personeel geen gevolgen. Zij waren al in dienst van Tower Hotel Rotterdam.

Reageer op dit artikel