nieuws

Wijnevenement voor Palace Hotel

Hotel

Het wijnevenement ‘Ontdek de Nieuwe Wereld’ vindt dit jaar plaats in het Palace Hotel in Noordwijk. De nieuwe chef-kok van restaurant Chatillon van het luxe hotel, topkok Pascal Jalhaij, neemt deel aan het evenement, waarbij wijnen uit de nieuwe wereld centraal staan.

Wijnevenement voor Palace Hotel

Dat maakt organisator De Wijnpers bekend. De vierde editie van het evenement vindt zondag 14 mei plaats. Vorig jaar werd het nog gehouden in Amsersfoort, het jaar ervoor in het chique The Grand in Amsterdam. Pascal Jalhaij verzorgt op 14 mei een speciale lunch die uit acht gerechten bestaat. Ook chef-kok Marco de Wildt van Brasserie En Lounge Circle geeft zijn culinaire visie op ‘De Nieuwe Wereld’.

Ontdek de Nieuwe Wereld presenteert 250 wijnen van meer dan vijftig bekende en minder bekende producten. Met prachtige wijnen op de proeftafels zullen de vele landen uit de Nieuwe Wereld hun groeiende positie op de markt weer eens benadrukken, zo meldt De Wijnpers. Het evenement begint 14 mei om 12.00 uur en eindigt om 17.30 uur.

Reageer op dit artikel