nieuws

Wijnprimeur voor The Manhattan

Hotel

Hotel The Manhattan in Rotterdam is de eerste wijnclub met louter duurzame wijnen geopend. In de Manhattan Wine Club worden alleen wijnen geschonken van de Terra Vitis Wine Company.

Wijnprimeur voor The Manhattan

‘Als vijfsterrenhotel staan wij voor eerlijke producten van topkwaliteit, die hun steentje bijdragen in het duurzame productieproces. De voor Nederland relatief nog onbekende Terra Vitis-federatie heeft in onze ogen hierin een voorbeeldpositie’, aldus f&b-manager Jos de Groot van the Manhattan op Bythegrape.com.

Terra Vitis is een Franse federatie van boeren, wijnhandelaren en autoriteiten op het gebied van landbouw en milieu. Sinds de oprichting in 1990 hebben inmiddels honderden boeren zich bij de federatie aangemeld.

De federatie heeft recent de Nederlandse Terra Vitis Wine Company officieel benoemd tot eerste ambassadeur in het buitenland. The Manhattan Wine Club is iedere donderdagavond geopend van 17.30 tot 19.30 uur.

Reageer op dit artikel