nieuws

Willem Hein verlaat Best Western

Hotel

Directeur Willem Hein van Best Western verlaat het hotelbedrijf. Hein gaat per april aan de slag bij adviesbureau Beljon+Westerterp. Hij was twaalf jaar actief binnen Best Western, zowel nationaal als internationaal.

Willem Hein verlaat Best Western

Hein zegt toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. ‘Toen ik voor de nieuwe functie werd gevraagd, realiseerde ik met dat ik al twaalf jaar voor Best Western actief was. Het team in Amersfoort staat als een huis en dat geldt ook voor Best Western in Nederland. Ik ben daar erg trots op.’

Voorzitter Frans Meijer van het bestuur van Best Western roemt Hein voor het neerzetten van een professionele organisatie. ‘De medewerkers bewijzen dagelijks zeer ter zaken kundig te zijn en dynamisch te kunnen werken. Het bestuur heeft direct een procedure in gang gezet ter vervanging van Willem Hein.’

Best Western is de grootste hotelketen ter wereld voor zelfstandige hoteliers. De keten is met meer dan 4.100 hotels in 83 landen vertegenwoordigd. In Nederland zijn er nu meer dan vijftig hotels onder de vlag van Best Western.

Reageer op dit artikel