nieuws

Willibrordhaeghe is Leerbedrijf van Jaar

Hotel

Conferentiehotel Willibrordhaeghe uit Deurne is uitgeroepen tot Leerbedrijf van het Jaar 2009. Het Deurnse hotel won de wedstrijd van Hotel de Wiemsel te Ootmarsum en Hotel Beaumont uit Maastricht.

Willibrordhaeghe is Leerbedrijf van Jaar

De prijsuitreiking werd muzikaal omlijst door presentator Gregor Bak, die voor elke kandidaat een passend lied had. De prijzen werden uitgereikt door juryvoorzitter en directeur van wedstrijdorganisator Kenwerk Alien Cnossen.

Cnossen roemde Willibrordhaeghe om haar 3-p’s-beleid te weten persoonlijk, professioneel en passie. ‘Dit bedrijf zorgt ervoor dat iedere leerling die binnenkomt een juweeltje wordt. De leerling komt binnen met een leeg winkelwagentje en de leermeesters van Willibrordhaeghe stoppen dat vol met díe kennis dat de leerling wil’.

Het conferentiehotel bestaat nu vijf jaar, maar nu al loopt het opleiden als een rode draad door het bedrijf heen. Ze werken graag met jonge mensen en zijn het waardig Leerbedrijf van Jaar genoemd te worden.’

Reageer op dit artikel