nieuws

Wilmersberg trots op verblijf Oranje

Hotel

Vorige week wapperde enkele dagen de oranje vlag op landgoed De Wilmersberg in De Lutte. De spelers en trainer Bert van Marwijk, die zich voorbereidden op de oefeninterland tegen Japan, hadden het er prima naar de zin.

Wilmersberg trots op verblijf Oranje

Het Nederlands Elftal arriveerde donderdag 3 september bij De Wilmersberg, terwijl de voetbalwedstrijd op zaterdag 5 september was. Voor het Twentse viersterrenhotel, dat ruime ervaring heeft als gastheer van diverse grote voetbalclubs, was het een unieke ervaring. Na afloop van het verblijf kijkt directeur Jan Hein Bartels met een trots en tevreden gevoel terug op het verblijf.

‘Het waren een paar intensieve, maar vooral leuke dagen. De spelers en begeleidende staf waren bij vertrek erg tevreden. Ook wij zelf hebben genoten van hun verblijf. Het gesigneerde shirt krijgt dan ook een prominente plek in ons hotel.’

Reageer op dit artikel