nieuws

Wim Dooge ontvangt eerste QL-jaargids 2008

Hotel

Quality Lodgings (QL) bracht vorige week haar jaarlijkse hotelgids, uitgave 2008 uit. Deze werd tijdens de jaardag in The College Hotel in Amsterdam gepresenteerd, en het eerste exemplaar werd uitgereikt aan Wim Dooge, voorzitter van het college van bestuur van de hotelschool Den Haag en sinds kort lid van de raad van advies van Quality Lodgings.

Wim Dooge ontvangt eerste QL-jaargids 2008

In de 128 pagina’s dikke gids zijn alle 46 hotels die vanaf januari 2008 bij Quality Lodgings zijn aangesloten opgenomen.

Tijdens de jaardag vond een veiling ten behoeve van AMREF / Flying Doctors plaats, het goede doel dat QL steunt. Veilingmeester was Jop Ubbens, directeur van veilinghuis Christie’s in Amsterdam. In totaal stonden er 50 kavels op de veilinglijst, alle gedoneerd door de hotels, leveranciers en derden. De veiling bracht bijna 8000 euro op.

Quality Lodgings is een verzameling kleinschalige en onafhankelijke Nederlandse hotels, waaronder een paar bekende namen uit de gastronomie. Eind 2007 werden de hotels van Oud Sluis en De Librije toegevoegd aan de organisatie en eerder in het jaar sloot De Echoput zich aan.

Reageer op dit artikel