nieuws

Winnende docent MH Kennistest: ‘Het was een eitje

Hotel

Bert IJsselmuiden mag zich een jaar lang de slimste horecadocent van Nederland noemen. De docent van het Friesland College won afgetekend de Misset Horeca Kennistest op de slotdag van de Horecava. ‘Het was een eitje.

Winnende docent MH Kennistest: ‘Het was een eitje

Zelfverzekerd stond de slimste docent van Nederland na afloop de pers te woord. ‘Ik draai al een paar jaartjes mee en vond het niet echt moeilijk. Het was een eitje. Het is leuk om mee te doen. Vooral omdat het nu niet om snelheid gaat maar om parate kennis’, aldus IJsselmuiden.

IJsselmuiden rekende in de finale met 6-2 af met Bart Steenbakkers, eveneens docent aan het Friesland College. Steenbakkers greep dan wel mis naast de cheque van duizend euro, hij kreeg wel een overnachting inclusief ontbijt in het Hilton Amsterdam aangeboden door general manager Roberto Payer.

Nummer drie van de kennistest werd Hendrik Brouwer. Brouwer mag ook een nachtje slapen in Hilton Amsterdam. Nummer vier, Robbert Kiffers, kreeg een dinerbon voor restaurant Roberto’s in Hilton Amsterdam aangeboden.

De Misset Horeca Kennistest is een samenwerking tussen het Horeca Branche Instituut (HBI) en Misset Horeca, met ondersteuning van Edu Actief. De finalisten van de test kwamen voort uit de online test die van half oktober tot en met half december is gespeeld.

Meer nieuws van de Horecava:

Reageer op dit artikel