nieuws

Winst Pehac door rente

Hotel

Het beursgenoteerde Pan-European Hotel Acquisition Company (Pehac) heeft vorig jaar een nettowinst behaald van bijna 3 miljoen euro. Pehac is een zogenoemd ‘blank cheque’ fonds, wat inhoudt dat beleggers investeren in een fonds dat nog geen specifiek bedrijfsplan heeft overlegd.

Winst Pehac door rente

Dat meldt beurssite Koersalarm.nl. Pehac behaalde 17 cent winst per aandeel. Deze winst komt volledig uit rente-inkomsten, meldt Koersalarm.nl, omdat het bedrijf nog geen zichtbare actie heeft ondernomen.

Volgens de beurssite komt Pehac vermoedelijk in april met een officiële aankondiging omtrent een aankoop. Bij de beursgang maakte Pehac bekend dat het acquisities wil plegen in de hotelbranche. Pehac is een ‘blank cheque’ fonds wat inhoudt dat de belegger de jockey koopt, die hen op zoek gaat naar het juiste paard.

Reageer op dit artikel