nieuws

Wolfheze is Bilderberg-hotel van het jaar

Hotel

Hotel Wolfheze is uitgeroepen tot het beste hotel van Bilderberg van 2006. Het hotel scoorde het afgelopen jaar het best op het gebied van financieel resultaat, kwaliteit en personeelstevredenheid. Hotel Wolfheze kwam eind maart landelijk in het nieuws wegens een ontruiming na een ongeluk met chemische stoffen.

Wolfheze is Bilderberg-hotel van het jaar

‘Geweldig, een kroon om mijn werk en dat van alle medewerkers die hebben bijgedragen in het succes’, aldus general manager Sylvester Ponsen van Bilderberg Hotel Wolfheze in een reactie op de uitverkiezing.

Focus

Bilderberg meldt dat de focus op verkoop en het verleden van service aan de gasten hebben bijgedragen aan het succes van Hotel Wolfheze. ‘We zijn er ontzettend trots op een juweel als Bilderberg Hotel Wolfheze in onze portefeuille te hebben. Het hotel en natuurlijk de medewerkers hebben deze titel meer dan verdiend’, aldus algemeen directeur Dries van der Vossen van Bilderberg.

Hotel Wolfheze telt zeventig kamers en is gevestigd in het Gelderse Wolfheze. Het hotel heeft een restaurant, vergaderruimtes en een zwembad met sauna. Eind maart 2007 kwam het hotel in het nieuws toen het werd ontruimd. Bij schoonmaakwerkzaamheden aan het zwembad ontstond een chloordamp als gevolg van een chemische reactie. Niemand raakte daarbij gewond.

Zie ook:

Hotel Wolfheze ontruimd

Reageer op dit artikel