nieuws

Woudschoten: ‘in één keer de Golden Green Key

Hotel

Woudschoten conferentiecentrum kreeg deze week de Gouden Green Key classificatie. ‘In één keer’, benadrukt het bedrijf. Het conferentiecentrum in Zeist heeft het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen als speerpunt.

Woudschoten: ‘in één keer de Golden Green Key

Het conferentiecentrum was al jaren bezig om groen en bewust te ondernemen. Directeur Hans van Pelt: ‘De gouden classificatie is een kroon op ons werk van de afgelopen jaren. Het garandeert dat het MVO een centrale rol inneemt binnen onze bedrijfsvoering en het zorgt ervoor dat gasten duurzaam kunnen vergaderen in een groende omgeving.’

Het conferentiecentrum heeft intussen een heel scala aan ‘groene’ maatregelen. Zo heeft het centrum een biobus, die de passagiers CO2-neutraal vervoert, wordt het afval onder de grond opgeslagen zodat er minder schadelijke stoffen vrijkomen en nam het bedrijf anti-tocht maatregelen. De hele lijst met maatregelen is te vinden op de webiste van het conferentiecentrum.

Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met de milieuzorg op het bedrijf. Green Key is een stimulans voor organisaties om meer aan milieuzorg te doen dan de wet- en regelgeving voorschrijft. De Gouden Green Key is het hoogst haalbare niveau.

Reageer op dit artikel