nieuws

Zee Bergen best gewaardeerde hotel

Hotel

Hotel Zee Bergen in het Noord-Hollandse Bergen is het best gewaardeerde hotel van Nederland op de veel geraadpleegde en invloedrijke website www.zoover.nl. Tweede in de top-5 werd LeTo in het Valkenburg.

Zee Bergen best gewaardeerde hotel

Zee Bergen kreeg een 9,39 als gemiddeld rapportcijfer. Het rapportcijfer is gebaseerd op alle cijfers van bezoekers van het afgelopen jaar. LeTo werd op Zoover.nl gewaardeerd met een 9,15.

Derde in de ranglijst staat Van der Valk Den Haag-Noordorp (8,95), gevolgd door Tummers in Valkenburg (8,86) en Bilderberg Kasteel Vaalsbroek in Vaals (8,59), eveneens in Limburg.

Landal Bad Kleinkirchheim in het Oostenrijkse Karinthië is winnaar geworden van een Zoover Award in de categorie ‘Beste Vakantiepark Internationaal’. Het park kreeg een 9,06 als rapportcijfer.

In de categorie ‘Meest Kindervriendelijke Vakantiepark Internationaal’ eindigde Landal Bad Kleinkirchheim op de derde plaats. Het is Duitsland gelegen Landal Sonnenberg in Leiwen behaalde een vijfde plaats.

Het beste vakantiepark in Nederland werd Zilverberg Hellendoorn. Een Zoover Award voor beste cruiseschip is voor Freedom of the Seas. Het Efteling Hotel in Kaatsheuvel is uitgeroepen tot meest kindvriendelijke hotel van Nederland.

Reageer op dit artikel