nieuws

Zeven kanshebbers voor titel HorecaHeld 2012

Hotel

De zeven finalisten voor de verkiezing tot HorecaHeld 2012 zijn bekend. Tot 15 december kan op de website Horecahelden.nl worden gestemd. De genomineerde met de meeste stemmen wordt tijdens de Horecava gehuldigd.

Zeven kanshebbers voor titel HorecaHeld 2012

De finalisten zijn Mirjan Theunis van eetcafé De Tijd in Oisterwijk (caféheld), Ronald Meijer van Pays de Mer in Terneuzen (fastserviceheld), Peter Mooijman van hotel Des Indes in Den Haag (hotelheld), Alex Schulp van brasserie Zuidplein in Rotterdam (lunchroomheld), Carlos en Anneke Faes van De Proeftuin in Eindhoven (restauranthelden), Floortje en Niels Mulder van onder andere Nielz Café in Almelo (Tour Culinairhelden) en Joyce Knubben van brasserie Friends in Bunde (UWV-held).

Woensdag 11 januari om 11.45 uur wordt de winnaar van 2012 bekendgemaakt. Dat gebeurt tijdens de Horecava in Amsterdam RAI. De huldiging wordt gedaan door Job Vos, de HorecaHeld van 2011.

Reageer op dit artikel