nieuws

Zoekactie naar afval hotelgasten Lapershoek

Hotel

Een peloton agenten heeft vrijdagavond een milieubedrijf in Hilversum doorzocht op zoek naar afval van gasten van Hotel Lapershoek. De politie had eerder op de dag een melding gekregen van personeel van een Hilversums hotel over vreemd gedrag van de gasten en een vreemde situatie op hun kamer.

Zoekactie naar afval hotelgasten Lapershoek

De politie zocht bij het bedrijf omdat dat eerder afval had opgehaald bij het hotel. Een woordvoerster van de politie kon zaterdag over de aard van de zaak verder niks zeggen, maar ze ontkende dat bloed is gevonden. De gasten waren een Nederlands stel met een kind.

‘We weten niet wat er is gebeurd. De gasten zijn weer vertrokken en we hebben ze nog niet kunnen traceren. We zijn bezig de zaak te onderzoeken’, aldus de woordvoerster.

Reageer op dit artikel