nieuws

Zorghotel Welloord Overhuizen open

Hotel

Zorghotel Welloord Overhuizen opent volgende week met een speciale ‘Grand Opening’. Het nieuwe Limburgse hotel is het grootste in zijn soort. Het is een concept waarin ‘hotel, horeca en zorg hand in hand gaan’.

Zorghotel Welloord Overhuizen open

Het zorghotel wil mensen uit de pre- en post-operatieve zorg ontvangen. Het hotel mikt op gasten ter ontlasting van de mantelzorger en biedt vakantiedialyse. Het is een vakantieoord voor chronisch zieken of gehandicapten en mensen bezig zijn met revalidatie.

Om het hotel zo goed mogelijk bereikbaar te maken voor patiënten, zijn er in het hele hotel geen drempels te vinden. Zo kunnen ook rolstoelpatiënten makkelijk hun gang gaan.

Het Welloord-team ontving de afgelopen drie weken al de eerste 150 gasten van de Nationale Vereniging de Zonnebloem. De gasten en begeleiders reageerden enthousiast op hun verblijf, meldt het zorghotel.

Reageer op dit artikel