nieuws

Bar Conservatorium hotel beste hotelbar Amsterdam

Hotel

De bar van het Conservatorium Hotel in Amsterdam, Tunes, is verkozen tot beste hotelbar van de hoofdstad. Het zilver ging naar The Grand voor haar Bridges Cocktail Bar en brons was er voor het DoubleTree by Hilton Hotel dat met haar Sky Lounge in de prijzen viel.

Bar Conservatorium hotel beste hotelbar Amsterdam

Organisator trendbureau HBMEO maakte voor deze verkiezing zelf een voorselectie van veertien hotelbars waar consumenten vervolgens op konden stemmen. Er is 2300 keer gebruik gemaakt van dit stemrecht.

De bar van het Conservatorium Hotel onder leiding van Chef Schilo van Coevorden kreeg ruim 1/3 van de stemmen.

‘De bar van het Conservatorium Hotel is wat ons betreft een terechte winnaar. Deze bar bruist en is een plek met internationale allure. De fijne selectie van dranken en bites, service op hoog niveau en een spannende mensenmix maken deze bar een bijzondere plek,’ zegt HBMEO.

HBMEO constateert dat de hotelbar ook in Nederland steeds populairder wordt als uitgaansplek. Er is steeds meer vraag naar luxe en service en de hotelbar ontstijgt daarin de andere Amsterdamse horeca.’

Reageer op dit artikel