nieuws

Chinees zakenhotel Delft maakt doorstart

Hotel

Het vorig jaar failliet verklaarde China Hotel Holland in Delft is heropend als Shanghai Hotel Holland. De nieuwe eigenaar van het zakenhotel langs de A13 is de Chinese investeerder Zhang Chunze, general manager is Skai Pang

Chinees zakenhotel Delft maakt doorstart

China Hotel Holland in Delft opende in juli 2008 de deuren als eerste Chinese zakenhotel. Vorig jaar werd het failliet verklaard. Investeerder Zhang Chunze is de nieuwe eigenaar, de general manager is Skai Pang.

Volgens De Telegraaf is het restaurant van het hotel verkocht aan de Leidse Meesterkok Shao Ming Hu, wiens zoon de dagelijkse leiding heeft in de keuken. De eetgelegenheid draagt de nieuwe naam Shanghai Garden Restaurant.

Het Shanghai Holland Hotel is een viersterrenhotel met 74 kamers. Het wil de Aziatische cultuur en gastvrijheid verbinden met de westerse service en faciliteiten. In het restaurant kan authentiek Chinees worden getafeld.

Reageer op dit artikel