nieuws

easyHotel opent zaak in Rotterdam

Hotel

Rotterdam krijgt een vestiging van easyHotel. DanZep, de masterfranchisehouder van easyHotel Benelux, heeft hiervoor een contract getekend. Het budgethotel gaat zich vestigen aan de Westblaak 65 in het centrum van de stad.

easyHotel opent zaak in Rotterdam

Op de tweede tot en met de zesde verdieping van het kantoorpand aan de Westblaak worden in totaal 86 hotelkamers gebouwd. Naar verwachting wordt eind mei gestart met de verbouwing en gaat het hotel in november open.

Net als bij de andere zaken van easyHotels zijn de kamers alleen online te boeken tegen prijzen vanaf 49 euro. Alle kamers worden voorzien van een eigen badkamer en worden gekenmerkt door de kleur oranje, een helder interieur en een simpele indeling.

Hans-Poul Veldhuyzen van Zanten van DanZep zegt verheugd te zijn op zo’n aantrekkelijke locatie dit hotelconcept te kunnen bouwen. ‘Hiermee kunnen we bovendien opnieuw bijdragen aan het terugdringen van leegstaande kantoorruimtes op A-locaties. easyHotel Rotterdam bevindt zich straks in het hart van het zakelijk centrum en in het winkel- en uitgaansgebied van deze bruisende stad’, aldus Veldhuyzen van Zanten.

easyHotel is een scherp geprijsde hotelformule die bedacht is door de Griekse zakenman Stelios Haji-Ioannou, bekend van easyJet. Wereldwijd heeft easyHotel achttien vestigingen in grote steden van Europa en Midden Oosten. Sinds oktober 2011 is het hotelmerk ook actief in ons land met de opening van een vestiging in Amsterdam.

Reageer op dit artikel