nieuws

Exclusieve video: Hier slaapt Oranje!

Hotel

Het Nederlands elftal verblijft tijdens het EK-voetbal in het Sheraton Krakau. Misset Horeca nam een exclusief kijkje in het luxe Poolse vijfsterrenhotel, dat wordt geleid door de Vlaamse general manager Stijn Oyen. Hier slapen ‘onze jongens’ tijdens hun jacht op de Europese titel.

Exclusieve video: Hier slaapt Oranje!

Voetbalminnend Nederland maakt zich op voor het Europees kampioenschap voetbal in Polen en Oekraïne. Over een kleine maand is de aftrap. De spelers en technische staf van Oranje verblijven tijdens het toernooi in het vijfsterrenhotel Sheraton Krakau.

Misset Horeca reisde af naar Krakau en legde op beeld vast waar ‘onze jongens’ verblijven als ze op jacht gaan naar de Europese titel. Bovendien spraken we met de Vlaamse general manager Stijn Oyen. O ja: de kamers zijn gereserveerd tot en met de finale.


Meer over het Sheraton Krakau in de EK-special van Misset Horeca van vrijdag 4 mei 2012.

Reageer op dit artikel