nieuws

Fletcher koopt Hotel Elzenduin van Marco Westmaas

Hotel

Hotel Elzenduin in Ter Heijde van de bekende kok Marco Westmaas is overgenomen door Fletcher Hotels. Het hotel gaat vanaf 15 mei verder gaan onder de naam ‘Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin’. Het strandrestaurant Elzenduin Beach blijft in handen van Westmaas.

Fletcher koopt Hotel Elzenduin van Marco Westmaas

Het hotel beschikt momenteel over 27 kamers. Binnenkort worden hier nog 4 kamers bijgebouwd. Het hotel is gelegen aan de kust tegen de duinen met uitzicht over het strand en zee.

‘Hotel-Restaurant Elzenduin is een prachtige aanwinst met een geheel eigen stijl, een verrijking voor ons aanbod aan de Nederlandse kust’, aldus Chris Luken van Fletcher Hotels.

Hotel-Restaurant Elzenduin heeft 27 kamers die zijn ingericht in het verlengde van het zee- en strandgevoel. De gast vindt er alles wat hij nodig heeft: goede bedden, eigenzinnige toiletterieën, flatscreen-tv en een luxe badkamer met ligbad. Daarnaast beschikt het hotel over een restaurant en twee vergaderzalen. Binnenkort worden in het inpandige appartement nog 4 kamers bijgebouwd.

Marco Westmaas blijft de eigenaar en chef-kok van strandrestaurant Elzenduin Beach dat open is van april tot oktober. De andere helft van het jaar reist Westmaas de wereld over met zijn culinaire workshops en adviezen.

Fletcher Hotels richt zich op het drie- en vier-sterren segment, zowel voor de zakelijke als leisure markt. Met de overname van Hotel Elzenduin beschikt Fletcher Hotels inmiddels over 61 hotels.

Reageer op dit artikel