nieuws

Gratis slapen bij Fletcher als Oranje EK wint

Hotel

Wie in juni overnacht in een Fletcher-hotel, krijgt het gereserveerde aantal nachten cadeau als het Nederlands voetbalelftal komende maand Europees kampioen wordt.

Gratis slapen bij Fletcher als Oranje EK wint

Boek een arrangement of reserveer een kamer met aankomst in juni en kom gratis overnachten als het Nederlands elftal Europees kampioen wordt, zo kondigt Fletcher Hotels de actie aan op de eigen website. Het aantal overnachtingen dat een gast boekt, krijgt hij of zij na het behalen van de titel cadeau.

Bij iedere boeking moet de actiecode EK2012 worden ingevuld. Wint Oranje de titel, dan krijgt de gast een mail met daarin per overnachting een unieke code. Via een speciale website kan (kunnen) vervolgens vanaf 1 augustus de gratis overnachting(en) worden gereserveerd.

Klik hier voor de actie en de voorwaarden of kijk op de website van Fletcher Hotels.

Reageer op dit artikel