nieuws

Grootste reisorganisatie dieper in rode cijfers

Hotel

TUI Travel, de grootste reisorganisatie van de wereld, is dieper in de rode cijfers gedoken. Het verlies van het bedrijf liep op tot 357 miljoen euro. Vier procent meer dan een jaar eerder.

Grootste reisorganisatie dieper in rode cijfers

De reisorganisatie leed in de eerste helft van het gebroken boekjaar, dat liep tot en met maart, een nettoverlies van 357 miljoen euro, 4 procent meer dan een jaar eerder. De omzet lag 5 procent hoger op 5,4 miljard pond.

Dat maakte de Britse onderneming dinsdag 8 mei bekend. Ondanks het opgelopen nettoverlies zei Tui-topman Peter Long tevreden te zijn. Hij stelde dat de boekingen voor de zomervakantie al verbetering laten zien, vooral in Duitsland en Scandinavië.

TUI Travel handhaaft zijn verwachtingen voor het gehele boekjaar.

Reageer op dit artikel