nieuws

Grote kansen VakantieVeilingen.nl in buitenland

Hotel

Marc Muller van VakantieVeilingen.nl ziet voor zijn site grote kansen in het buitenland. Dit mede door een kapitaalinjectie van een investeringsmaatschappij.

Grote kansen VakantieVeilingen.nl in buitenland

Volgens Muller slaat het veilingconcept goed aan in Nederland en liggen er ook kansen in het buitenland.

‘Dankzij een kapitaalinjectie van investeringsmaatschappij Oakley Capital wint VakantieVeilingen.nl snel terrein in Duitsland. De Britten namen vorig jaar voor een miljoenenbedrag een meerderheidsbelang in moederbedrijf Emesa’, aldus Muller in Het Financieele Dagblad.

Verder merkt Muller op dat sommige Nederlanders hun vakantiegeld gebruiken om schulden af te lossen in plaats van te besteden aan een zomervakantie. ‘Veel mensen staan onder druk in deze economisch mindere tijden, maar willen toch weg. Ze kunnen voor één euro bieden op hotelovernachtingen, wellness-arrangementen en diners’.

VakantieVeilingen.nl krijgt maandelijks 5,5 miljoenen bezoekers op de site. De site is goed voor een omzet van 50 miljoen euro en biedt werk aan 170 mensen.

Reageer op dit artikel