nieuws

Landal heropent vernieuwd Resort Haamstede

Hotel

Landal Greenparks heeft na acht maanden verbouwen haar vakantiepark in Burg-Haamstede weer geopend. In die periode zijn van de 140 vakantiehuisjes er 116 afgebroken en nieuw opgebouwd. Van de overige 23 recreatiewoningen is de buitengevel gerenoveerd.

Landal heropent vernieuwd Resort Haamstede

Het park in Burg Haamstede, Resort Haamstede, was acht maanden niet toegankelijk voor gasten. De burgemeester van de gemeente Schouwen-Duiveland, Rabelink, heeft het park vorig weekend weer geopend.

Het park ging vorig jaar na de zomervakantie dicht voor de grootscheepse renovatie. Parkmanager Ron van der Deijl: ‘Van de 116 woningen zijn er 43 in een karakteristieke dorpse kring gebouwd. Waar normaal de kerk staat, staan bij Landal twee speeltuinen en twintig jaar oude fruitbomen.’

De nieuwe huisjes op het autovrije park zijn er in diverse varianten; geschakelde twee-onder-één kap woningen en vrijstaande bungalows in typisch Zeeuwse stijl. De standaard bungalows hebben twee flatscreens, een dvd-speler, vloerverwarming en een luxe meubelpakket.

Resort Haamstede ligt op 2,5 kilometer van het strand, dichtbij Burgh-Haamstede en zo’n 18 kilometer van Zierikzee.

Reageer op dit artikel