nieuws

Nieuw kennisplatform voor travelmarketeers gelanceerd

Hotel

Travelnext.nl is een nieuw kennisplatform voor online marketeers in de reis- en gastvrijheidbranche. Het platform werd dinsdag 29 mei officieel gelanceerd tijdens Holland Hospitality Outlook 2012.

Nieuw kennisplatform voor travelmarketeers gelanceerd

Doel van Travelnext.nl is het delen van kennis door te publiceren over best practices in de travel en hospitalitybranche, door het geven van workshops, het houden van congressen en het uitgeven van een jaarboek.

Oprichters van het platform zijn het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen en Upstream van internetondernemer Marco Derksen, het bedrijf achter onder andere de populaire weblog Marketingfacts.nl. Tijdens Holland Hospitality Outlook 2012 werd de travelblog officieel gelanceerd.

Reageer op dit artikel