nieuws

Nieuwe gm voor Hampshire-hotel Steenwijk

Hotel

Floor-Jan van der Linden is de nieuwe general manager van Hampshire-hotel de Eese in Steenwijk. Van der Linden is afkomstig van het Bilderberg Europa Hotel in Den Haag en per 1 juni aangesteld als opvolger van Arjan Schutte, die als resident manager de functie tijdelijk uitoefende.

Nieuwe gm voor Hampshire-hotel Steenwijk

De nieuwe general manager van het Steenwijkse hotel, dat sinds 2007 eigendom is van Hampshire Hospitaliy, komt over van de Bilderberg-groep. Voor die organisatie werkte Floor-Jan van der Linden als f&b-manager in het Europa Hotel in Scheveningen/Den Haag, en daarvoor op de afdeling operations department op het hoofdkantoor.

Hotel de Eese telt 84 kamers en was in 2007 het vierde hotel dat eigendom werd van Hampshire Hospitality, het fusieproduct van Eden Hotel Group en Hampshire Hospitality & Leisure. De organisatie telt 90 hotels, waarvan 24 in eigen exploitatie.

Reageer op dit artikel