nieuws

Pascal Gadet directeur Radisson Blu Amsterdam

Hotel

Het Radisson Blu Hotel Amsterdam heeft een nieuwe algemeen directeur. Pascal Gadet volgt Ronald Smithjes op. Laatstgenoemde gaat aan de slag als districtsdirecteur van Carlson Rezidor, waarvan Radisson Blu onderdeel is, voor de Baltische regio.

Pascal Gadet directeur Radisson Blu Amsterdam

Nederlander Pascal Gadet was in eigen land niet eerder werkzaam als algemeen directeur. Na zijn opleidingen ging hij de grens over en was hij voor onder andere Sofitel en Le Meridien actief in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, India en Jordanië. Sinds 2008 was Gadet algemeen directeur van het eerste Hotel Missoni in Koeweit-stad.

Het Radisson Blu Hotel Amsterdam heeft 248 kamers en suites, en is onderdeel van de begin dit jaar opgerichte Carlson Rezidor Hotel Group. Het hoofdstedelijke hotel werd in 2011 benoemd tot Carlson Rezidor ‘global hotel’en is op dit moment – naar eigen zeggen – het beste Radisson Blu-hotel ter wereld.

Reageer op dit artikel