nieuws

Rembrandt Tower breidt uit met vergaderen op het water

Hotel

In Amsterdam vergaderen op grootte hoogte was al mogelijk in de Boardroom van de Rembrandt Tower. Dit op hoogte vergaderen kan nu gecombineerd worden met vergaderen op het water. Er zijn drie salonboten beschikbaar die aan de voet van de toren afmeren.

Rembrandt Tower breidt uit met vergaderen op het water

De drie salonboten vervoeren hun gasten over het water terwijl ze vergaderen, het glas heffen op het achterdek of een diner nuttigen. Aan de voet van de toren aan het Amstelplein kunnen gasten aan boord gaan, zo laat Alexandra Hutter, directeur van Rembrandt Tower Boardroom, weten.

‘Een vergadering in de boardroom afsluiten met een boottocht behoort ook tot de mogelijkheden,’ zo laat het vergaderbedrijf weten in een persverklaring. ‘Al onze arrangementen worden op maat gemaakt.’

Reageer op dit artikel