nieuws

Renovatie Novotel Den Haag World Forum voltooid

Hotel

Accor Hotels heeft de renovatie van het Novotel Den Haag World Forum afgerond. De 216 kamers, de lobby en de bar hebben in fases ‘een geheel eigentijds karakter gekregen’. De negen Nederlandse Novotels zijn nu allemaal gerestyled.

Renovatie Novotel Den Haag World Forum voltooid

De renovatie van Novotel Den Haag World Forum begon vorig jaar december met het vernieuwen van de 216 kamers. Deze zijn omgebouwd naar het nieuwe en internationale Novotel Next Up-ontwerp. Alle kamers zijn onder andere voorzien van WiFi en ADSL.

In maart startte architect Bart Jan den Bieman van FAB Architecture met de verbouwing van de lobby en de bar. Bar@Novotel is ook voor niet-hotelgasten toegankelijk en de begane grond heeft een loungeuitstraling gekregen. Het restaurant draagt de naam Pangea.

Samen met het World Forum beschikt het hotel nu over 21 vergaderzalen voor gezelschappen van 10 tot 2163 personen. De officiële heropening werd donderdag 24 mei verricht door Marjolein de Jong, de locoburgemeester van Den Haag.

De afgelopen periode werden de negen Nederlandse novotels gerestyled. Daardoor zijn ze allemaal voorzien van de Earth Check-certificering, een internationaal certificeringskeurmerk voor duurzaam reizen en toerisme.

Reageer op dit artikel