nieuws

Russisch elftal wil hotel niet verlaten

Hotel

Het Russische voetbalelftal is meer dan tevreden over het luxe Le Meridien Bristol-hotel in Warschau, tot ergernis van de Poolse minister van Sport. De minister vroeg Dick Advocaat om samen met zijn team de biezen te pakken en te verkassen naar een ander hotel, maar het elftal weigert.

Russisch elftal wil hotel niet verlaten

Polen had heeft het Russische elftal verzocht op zoek te gaan naar een ander hotel, maar de ploeg onder leiding van Dick Advocaat voelt er niets voor om een ander hotel te kiezen.

Starwood Hotel Le Meridien zit op een plek waar maandelijks een mars ter nagedachtenis aan de voormalig Poolse president Lech Kaczynski wordt gehouden. Kaczynski overleed tijdens een vliegtuigongeluk in het Russische Smolensk. Alle 96 inzittenden vonden de dood.

Het ongeluk werd veroorzaakt door de onoplettende Poolse piloten, maar vele Polen verdenken de Russische autoriteiten van een complottheorie. Zij denken dat de Russen hun president hebben gedood.

Reageer op dit artikel