nieuws

Skihal Snowbase wil hotel met tachtig kamers

Hotel

Snowbase in Terneuzen heeft vergevorde plannen voor een hotel naast de skihal. Eigenaar Olivier Beherman is voor de exploitatie in gesprek met Accor, zo meldt PZC.nl. Met het project is een investering gemoeid van zo’n 10 miljoen euro.

Skihal Snowbase wil hotel met tachtig kamers

Het nieuwe hotel moet komen op een braakliggend stuk grond ten oosten van de skihal. In de plannen van Snowbase-eigenaar Olivier Beherman gaat het tachtig kamers tellen en zestig arbeidsplaatsen opleveren, zo meldt het artikel. Voor de exploitatie is hij in gesprek met Accor.

Beherman dient zijn plannen in juli in bij de gemeente Terneuzen. Ook een tuincentrum met een oppervlakte van 10.000 vierkante meter is daarvan onderdeel. Voor die exploitatie is hij volgens PZC in gesprek met vier marktpartijen. Voor de realisatie van de plannen is een investering van ongeveer 10 miljoen euro nodig.

Snowbase kreeg recent in het programma Knallen in de horeca de helpende hand van Willem ‘Meneer’ Reimers. Medewerkers van het bedrijf werden naar De Zwaan in Etten-Leur gestuurd om ze te laten ervaren hoe het is om servicegericht te werken op niveau in de gastvrijheidssector. Beide ondernemers waren zo enthousiast over de uitwisseling, dat ze samen het ‘Meneer Reimers Arrangement’ in het leven riepen.

Reageer op dit artikel